SHUTTLE NAROČILO

 

VSAK PREVOZ IZ LJUBLJANE DO BRNIKA IN OBRATNO, TUDI ZA 1 OSEBO JE POTRJEN, ZAGOTOVLJEN.

Le v primeru polnih kombijev prosimo za razumevanje, da vam shuttle prevoz a ne moremo zagotoviti.

DAN PRED ŽELJENIM ODHODOM VAM DO 18 URE SPOROČIMO TOČNO URO ODHODA. 

 

KAKO NAROČIM SHUTTLE? Lahko po epošti shuttleljubljana@gmail.com ali preko spletnega obrazca spodaj

KJE NAROČIM SHUTTLE?   Preko spletnega obrazca, po telefonu 041 606 716 ali po epošti : shuttleljubljana@gmail.com

KOLIKO PREJE LAHKO NAROČIM SHUTTLEKADARKOLI, le da če ga naročite isti dan kot želite potovati, ne garantiramo, da imamo še proste sedeže.

KDAJ PELJE SHUTTLE?  URNIK ODHODA ZA SHUTTLE USKLAJUJEMO TUDI Z DRUGIMI POTNIKI -TOREJ SE PRILAGAJATE NAŠEMU VOZNEMU REDU!

KJE POBIRA SHUTTLE OZ KJE JE SHUTTLE TERMINAL? Lahko se dogovorimo za prevzem stranke kjerkoli / po dogovoru, pridemo tudi do domačega oz željenega naslova, če je dostop zagotovljen, pobiramo na postajah ali na dogovorjenih turističnih točkah oziroma mestih.

OD KDAJ DO KDAJ VOZI SHUTTLE ?  OD 05.00- 23 URE  ( za vse ostale ure priporočamo individualni prevoz po ceni 20 - 25 eur / ena smer )

KOLIKO STANE SHUTTLE?   SHUTTLE STANE 9 EUR / OSEBA / ENA SMER ( velja za območje znotraj Ljublj. obvoznice, ostalo je dvojna cena, torej 18 eur / oseba ) 

ALI SHUTTLE do / iz BRNIKA POBIRA TUDI IZVEN OBMOČJA LJUBLJANE? DA, vendar vse je odvisno od kilometrov, tu je cena potem po dogovoru.

 KAKO PLAČAM PREVOZ? GOTOVINA, DIREKTNO VOZNIKU -PREDRAČUN- VSAJ DAN PRED ODHODOM, NAROČILNICE ZA SHUTTLE SPREJEMAMO SAMO ZA PRAVNE OSEBE ALI POGODBENE STRANKE

 

Ime:
E-naslov:
Zadeva:
Komentar:
Vnesite zapordje znakov kot jih vidite v zgornjem polju
Ponedeljek, 21.januar, 2019